Bravar-Mont d.o.o.

Od umjetnosti,      preko moderne funkcije,      do konstrukcija      -      Tradicija    ●    Iskustvo    ●    Kvaliteta    ●    Projektiranje    ●    Savjetovanje
Od umjetnosti,      preko moderne funkcije,      do konstrukcija      -      Tradicija    ●    Iskustvo    ●    Kvaliteta    ●    Projektiranje    ●    Savjetovanje

O nama

Društvo BRAVAR-MONT d.o.o. je osnovano 1990g. sa sjedištem u Kučinama kod Solina, te se od nedavno mijenja adresa sa sjedištem u Mravince kod Solina. Djelujemo već skoro 30 godina bez prestanka i to bez mijenjanja naziva društva što samo po sebi govori o načinu našeg poslovanja i količini uspješnih referenci.

Na temelju aparaturnih i ručnih preciznih tehničkih izmjera sa lica mjesta, izračuna statičkih nosivosti/stabilnosti, opcijskih savjetovanja estetskih i funkcionalnih karakteristika, prezentacije projektnih tehničkih i izvedbenih 2D/3D skica te završne precizne izrade stvaramo dugotrajna, lijepa, jedinstvena, prepoznatljiva i funkcionalna rješenja. Posljedica toga je zadovoljan kupac koji unaprijed zna kakvog dizajna i kvalitete te kakve razine preciznosti mu se ugrađuje naručeni element.

Također, uz vlastite potrebe, već odavno i uspješno sve potrebne poslovne savjete, izračune i tehničke/radioničke skice nudimo i ostalim poslovnim subjektima, meštrima, bravarima, novootvorenim bravarskim tvrtkama itd…. koji izrađuju iste ili slične proizvodne elemente a koji žele da im kupci budu zadovoljni dok oni mirno spavaju.

Ponosni smo na dugogodišnju suradnju sa mnoštvom uglednih arhitekata, dizajnera, inženjera i umjetnika gdje svakom uvaženom zanimanju i osobi zadovoljimo njihove obične ili zahtjevne projekte ili eventualno redovno imaju naš iskustveni i tehnički savjet s obzirom na sve faze i karakteristike izvedbe.

Smatramo da su naše najbolje reklame i najbolji dokazi kvalitete upravo naši izvedeni radovi sa mnoštvom zadovoljnih kupaca, i to je naš moto kroz već pola stoljeća bravarskog iskustva.

za Bravar-Mont:
Ivica Marković mag.ing.str.


Komentar:

„Svakodnevno smo, pa tako i cijeli život, u direktnom dodiru sa elementima bravarije pa radi toga smatramo da se ti elementi moraju profesionalno i stručno napraviti. Ponosni smo na naš već prepoznatljivi status i ugled s gledišta kvalitete, završne obrade i dizajna, priznat i prepoznat sa strane naših raznovrsnih domaćih i inozemnih zadovoljnih kupaca“.

Trebate dodatne informacije ili ponudu?